PLG_VOTE_USER_RATING

PLG_VOTE_STAR_INACTIVEPLG_VOTE_STAR_INACTIVEPLG_VOTE_STAR_INACTIVEPLG_VOTE_STAR_INACTIVEPLG_VOTE_STAR_INACTIVE

                                                                                                                                   

بیمه آسانسور چیست و بعهده چه کسی است؟

تهیه بیمه آسانسور برای همه ساختمان های اداری و تجاری و مسکونی معمولا برعهده مدیر ساختمان میباشد.چرا که اگر اتفاقی پیش آید که خسارت جانی و یا مالی به همراه داشته باشد مالک , مدیر ساختمان ,شرکت های سرویس و نگهداری آسانسور مسئول حادثه هستند و باید خسارت پیش آمده را جبران نمایند.از این رو تهیه بیمه آسانسور برای پرداخت چنین خساراتی علی رغم اجباری نبودن این بیمه نامه, لازم و ضروری است.

وظایف مدیر ساختمان و مجموعه در رابطه با بیمه آسانسور چیست؟

معمولا همه مدیران ساختمان از زمان نصب و راه اندازی و در زمان استفاده از آسانسور وظایفی را بر عهده دارند که باید به صورت دوره ای تمامی موارد ذیل را انجام دهند:

همه آسانسورها از زمان نصب و راه اندازی اولیه باید از لحاظ داشتن گواهی استاندار از موسسه استاندار ایران بررسی و کنترل شوند چرا که برای تهیه پایان کار ساختمان از شهرداری , داشتن گواهی استاندار آسانسور الزامی میباشد.

هر مدیر ساختمان موظف است که برای سرویس و نگهداری آسانسور با شرکت های معتبر که دارای مجوز فعالیت از وزرات صنایع و معادن هستند,قرارداد سالیانه داشته تا در زمان های مقرر برای بررسی آسانسور مراجعه کرده و بررسی های لازم برای سلامت آسانسور را انجام دهند.

پوشش ها و سقف تعهدات بیمه آسانسور به چه صورت است؟

در بیمه آسانسور براساس مشخصات و ظرفیت هر آسانسور و پوشش های مورد درخواست بیمه گذار تعهدات آن بیمه نامه مشخص میشود.به عنوان مثال در هر آسانسور نفربر,تعداد افراد مجاز بصورت ظرفیت آسانسور در مشخصات فنی آسانسور ذکر شده است و بیمه نامه دقیقا براساس این مشخصات از سوی شرکت بیمه صادر میشود.اما در بیمه های آسانسور حمل بار بیمه گذار میتواند علاوه بر پوشش جانی پوشش مالی را نیز برای بیمه نامه خود خریداری نماید.

پوشش های جانی و مالی بیمه مسئولیت آسانسور عبارتند از :

*پوشش فوت

*پوشش نقص عضو

*پوشش هزینه های پزشکی

*پوشش خسارت مالی برای آسانسورهای باربر

میزان تعهدات در هر بیمه نامه براساس شرایط و مشخصات آن آسانسور و شرایط درخواست بیمه گذار مشخص میشود.

آسانسور آکواریومی اکوادام

PLG_VOTE_USER_RATING

PLG_VOTE_STAR_INACTIVEPLG_VOTE_STAR_INACTIVEPLG_VOTE_STAR_INACTIVEPLG_VOTE_STAR_INACTIVEPLG_VOTE_STAR_INACTIVE

آسانسور آکواریومی اکوادام

اکوا دام در سال ۲۰۰۴ افتتاح شد هزینه آن حدود ۱۲ و ۸ میلیون یورو است سیلندر اکریلیک توسط شرکت بین المللی آی ان سی تولید شده است در حال حاضر سیلندر بیرونی از ۱۲ مجموعه پانل های ارسال شده از کارخانه ساخته شده است این آکواریوم استوانه ای اکریلیک که قطر آن حدود ۱۱ متر و ارتفاع آن حدود ۱۶ متر است یکی از بزرگترین آکواریوم ها و آسانسورهای جهان است که شامل بیش از ۱۵۰۰ ماهی از ۵۰ گونه است  تغذیه ماهی ها و تمیز کردن مخزن ماهی روزانه توسط سه یا چهار غواص انجام می شود که ماهی  ها حدود به ۸ کیلوگرم مواد غذایی نیاز دارند

سریع ترین آسانسور جهان

PLG_VOTE_USER_RATING

PLG_VOTE_STAR_INACTIVEPLG_VOTE_STAR_INACTIVEPLG_VOTE_STAR_INACTIVEPLG_VOTE_STAR_INACTIVEPLG_VOTE_STAR_INACTIVE

 سریع ترین آسانسور جهان

در سال 2018 قرار است برج " پادشاهی" یا "Kingdom" در شمال جده به بهره برداری برسد که به سریع ترین آسانسور جهان مجهز خواهد شد که می تواند 10 متر را در یک ثانیه طی کند.

کاربران این آسانسور می توانند 660 متر را در یک حرکت طی کنند؛ از این رو امکان بالا و پایین رفتن سریع از این ساختمان یک کیلومتری وجود دارد.

قرار است در آسانسورهای این ساختمان از کابل های فیبرکربن فناورانه و فناوری "فرا ریسمان" استفاده شود، فناوری که روزی  آسانسورها را قادر می سازد یک کیلومتر را در یک حرکت بالا ببرند.